Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Αντιπυρική Περίοδος

Με δεδομένο ότι η αντιπυρική περίοδος διαρκεί από την 1η Μαΐου μέχρι την 31η Οκτωβρίου, προκύπτει η ανάγκη της αποψίλωσης και του καθαρισμού των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων, για τους προφανείς λόγους της καλής εικόνας του χωριού, καθώς και της προφύλαξης των κατοίκων και των περιουσιών τους, από τους κινδύνους της πρόκλησης πυρκαγιών.Αυτή η σοβαρή ευθύνη αποτελεί υπόθεση όλων μας.
Η ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
Ο Δήμος όπως ορίζει ο "Καλλικράτης" έχει την ευθύνη για την τήρηση και την μέριμνα των παραπάνω. Γι'αυτό Τοπικό Συμβούλιο καλεί όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να πράξουν τα προαναφερθέντα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποφευχθεί ταυτόχρονα ο αυτεπάγγελτος καθαρισμός και τα υψηλά πρόστιμα (50 λεπτά ανά τ.μ.) που επιβάλει ο νόμος στους παραβάτες ιδιοκτήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άμεση Ενημέρωση

Όπως θα έχετε παρατηρήσει πραγματοποιούνται κάποια έργα με πυλώνες υψηλής τάσης. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα για τυχών αστοχίε...