Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε πως έχει ξεκινήσει η σταδιακή αντικατάσταση των κάδων του χωριού με καινούργιους. Για αυτό τον λόγο κρίθηκε αναγκαίο να υπενθυμιστούν κάποιοι κανονισμοί καθαριότητας.

1) Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη χόρτων και κλαδιών στις άκρες των δρόμων, σε κοινόχρηστους χώρους, μέσα και γύρω από τους κάδους.
2) Απαγορεύεται η ρίψη κυπέλλων, αλουμινένιων κουτιών, χαρτιών συσκευασίας, σακούλων και γενικά απορριμάτων στις άκρες των δρόμων καθώς φράσσουν τα αυλάκια.
3) Φύλλα, ξερά άνθη, γκαζόν, υπόλοιπα καθαρισμού κήπων κλπ. συσκευάζονται σε ανθεκτικούς πλαστικούς σάκους και τοποθετούνται εντός των κάδων εφ'όσον καταλαμβάνουν μικρό όγκο. Όταν έχουν μεγάλο όγκο τοποθετούνται εκτός κάδου και δίπλα σε αυτόν δεμένα με σκοινί για την εύκολη φόρτωσή τους.
4) Για παλαιά έπιπλα, στρώματα και γενικά για τα βαριά αντικείμενα ειδοποιούμε την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου στο τηλέφωνο 15190 ΔΩΡΕΑΝ (ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ).

Σεβόμαστε το χωριό μας όπως σεβόμαστε και το σπίτι μας. Διατηρούμε τους δημόσιους χώρους καθαρούς για να τους χαιρόμαστε όλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άμεση Ενημέρωση

Όπως θα έχετε παρατηρήσει πραγματοποιούνται κάποια έργα με πυλώνες υψηλής τάσης. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα για τυχών αστοχίε...